Bloedafname Warmond

Atalmedial opent priklocatie  in Warmond

 Nieuwe openingstijden: 8-10uur

Donderdag 1 oktober aanstaande opent Atalmedial de deuren van een nieuw priklocatie in Warmond, in samenwerking met huisartsenpraktijk Warmond.

Deze priklocatie is gevestigd op adres Waagdam 2.  

Het is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8 - 10 uur.

Dit zijn dus nieuwe openingstijden!! Op een vroeger, beter en ruimer tijdstip. Prettig voor mensen die daarna naar hun werk gaan of vóór het bloedprikken nuchter moeten blijven. Voor diegene die thuis geprikt moeten worden kan dit, indien nodig, ook tussen 8-9 uur zijn na afspraak.

Waagdam 2 is aan de achterkant van de huisartsenpraktijk en via de Waagdam lopend goed bereikbaar of met de fiets.

Atalmedial verzorgt de bloedafname en kweken voor o.a. huisartsen en verloskundigen. Met het laboratoriumaanvraagformulier, uw verzekeringspasje en identiteitsbewijs kunt u uw bloed laten prikken zonder afspraak.

Tot en met 30 september aanstaande wordt de bloedafname verzorgd door het SCAL in Mariënhaven. Na deze datum vervalt deze priklocatie.

Als u nog van ons een SCAL formulier heeft gekregen dan kan u ook met dit formulier naar de Waagdam (Atalmedial) of naar de andere priklocaties van het SCAL. 

 

Over Atalmedial
Atalmedial is met dagelijks 5500 patiëntcontacten voor diagnostisch onderzoek van lichaamsvloeistoffen/-functies één van de grootste klinisch chemische laboratoria van Nederland. Dit laboratorium is ook gevestigd in Alrijne Ziekenhuis in leiden en Leiderdorp (voorheen Diaconessenhuis en Rijnland Ziekenhuis).

Het grote voordeel is dat wij als huisartsen en specialisten van deze ziekenhuizen samen de beschikking kunnen hebben van elkaars bloeduitslagen zodat er minder onnodig dubbel bloedonderzoek bepaald hoeft te worden. Dit is voor u als patiënten een groot voordeel en fors kostenbesparend voor u en ons allen.


18-09-2015